Gamelove

124: Gooit zo Steel Battalion in de kliko

Episode Summary

Marnix is één week niet er bij en alles gaat meteen mis: programma's kapot, nauwelijks wat gespeeld, podcast te kort (weten we wel aan wie het ligt!) en dan komen we er ook nog achter dat Robin gewoon collectable controllers weggooit alsof het niks is! Daarnaast een 'meer re- dan master' discussie, Unpacked, Age of Empires 4 (bug edition) en natuurlijk een eerste take op de Elden Ring beelden.

Episode Notes

Marnix is één week niet er bij en alles gaat meteen mis: programma's kapot, nauwelijks wat gespeeld, podcast te kort (weten we wel aan wie het ligt!) en dan komen we er ook nog achter dat Robin gewoon collectable controllers weggooit alsof het niks is! Daarnaast een 'meer re- dan master' discussie en natuurlijk een eerste take op de Elden Ring beelden.

Games die we gespeeld hebben:

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje of via de mail: info@gamelovepodcast.nl. Wil je niets missen? Bekijk dan onze website, gamelovepodcast.nl, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.