Gamelove

47: Fade to Black

Episode Summary

Dankzij de nieuwste update van Discord kunnen we elkaar nu ook zien tijdens het opnemen. Hebben jullie natuurlijk niets aan, want het blijft gewoon een podcast, maar wat ons betreft voegt het wel toe aan de ervaring. Vooral als Patrick buiten zit en het dan toch echt donker begint te worden na 9 uur - hoe had hij dat nou kunnen weten? We bespreken Final Fantasy 7 en Trials of Mana, de geruchten rond een vervolg op Horizon Zero Dawn en ander nieuws, en ander persoonlijk succes en leed van de afgelopen weken.

Episode Notes

Dankzij de nieuwste update van Discord kunnen we elkaar nu ook zien tijdens het opnemen. Hebben jullie natuurlijk niets aan, want het blijft gewoon een podcast, maar wat ons betreft voegt het wel toe aan de ervaring. Vooral als Patrick buiten zit en het dan toch echt donker begint te worden na 9 uur - hoe had hij dat nou kunnen weten?  We bespreken Final Fantasy 7 en Trials of Mana,  de geruchten rond een vervolg op Horizon Zero Dawn en ander nieuws, en ander persoonlijk succes en leed van de afgelopen weken.

Games die zijn besproken:

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje of via de mail: info@gamelovepodcast.nl. Wil je niets missen? Bekijk dan onze website, gamelovepodcast.nl, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.