Gamelove

79: Shinobi streiker

Episode Summary

Deze week hebben we, uiteraard, een update van Patrick over zijn dealings met Big Bontkraag. Robin heeft Immortals Fenyx Rising gespeeld. En Marnix heeft spontaan een Duits accent aangenomen. En alsof dat niet genoeg is hebben we ook nog een vraag van een luisteraar die we natuurlijk uitgebreid beantwoorden. Je mag nog steeds jouw favoriete games van de afgelopen generatie insturen! Via de mail of het formuliertje, en dan gaan we er zeker wat mee doen!

Episode Notes

Deze week hebben we, uiteraard, een update van Patrick over zijn dealings met Big Bontkraag. Robin heeft Immortals Fenyx Rising gespeeld. En Marnix heeft spontaan een Duits accent aangenomen. En alsof dat niet genoeg is hebben we ook nog een vraag van een luisteraar die we natuurlijk uitgebreid beantwoorden.

Je mag nog steeds jouw favoriete games van de afgelopen generatie insturen! Via de mail of het formuliertje, en dan gaan we er zeker wat mee doen!

Games die zijn besproken:

Vragen, suggesties of andere opmerkingen kun je makkelijk en snel achterlaten in dit formuliertje of via de mail: info@gamelovepodcast.nl. Wil je niets missen? Bekijk dan onze website, gamelovepodcast.nl, en volg ons op Twitter en Instagram: @gamelovepodcast.